Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Mustionjoen raakun ja lohikalojen yhteinen tarina nyt tarinakarttana
11.04.2018

Mustionjoen raakun ja lohikalojen yhteinen tarina nyt tarinakarttana

Mustionjoen raakun ja lohikalojen yhteinen tarina nyt tarinakarttana

Joko Äiti Meritaimen pääsee kutemaan ministerin luomaan soraikkoon? Miltä näyttää tuleva Åminneforsin kalatie? Tutustu tarinakarttaan!

Freshabit LIFE IP Karjaanjoen osahankkeen toimenpiteet on nyt koottu tarinakartaksi, joka yhdistää web-kartan, tekstiä, kuvia, videoita ja muuta sisältöä maantieteellisen ja viihdyttävän tarinan kertomiseksi. Lohikalojen ja raakun tarinakartassa kertojina ovat Äiti Meritaimen ja MeikäSmoltti. Tarina johdattaa lukijan Mustionjoen raakun pelastamisoperaatioon, kalatierakentamiseen, lohikalojen alasvaellustutkimukseen ja uomakunnostuksiin.

Pääset tarinakarttaan oheisten linkkien kautta. Voit valita joko manuaalisesti selattavan tai itsestään skrollaavan version. Kaikki karttanäkymät ja 3D-maisemat ovat vuorovaikutteisia: voit liikkua kartoilla itseäsi kiinnostaviin paikkoihin, lähentää tai loitontaa näkymää ja klikkailla kartoilla olevia symboleita saadaksesi lisätietoa kohteista. Karttoihin ja teksteihin on upotetut raportit ja kuvat aukeavat omiin ikkunoihinsa. Itsestään skrollaavan tarinakartan saat aina halutessasi pysäytettyä pause-nappulasta tarkempaa sisältöön tutustumista varten.

Antoisaa tarinatuokiota!

Lohikalojen ja raakun tarinakartta

Itsestään skrollaava versio

 

Lisätietoja

Juha-Pekka Vähä
hankepäällikkö
juha-pekka.vaha@luvy.fi
p. 045 7750 7727


Lähettäjä
LUVY
11.04.2018
Viimeksi muokattu
20.04.2018