Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Porlan Järviluontoseikkailu kutsuu jo!
02.06.2016

Porlan Järviluontoseikkailu kutsuu jo!

Porlan Järviluontoseikkailu kutsuu jo!

Tervetuloa seikkailemaan Porlan poluille koko perheen voimin LA 11.6.2016 klo 10–14

Tervetuloa seikkailemaan opastetulle luontopolulle koko perheen voimin. Tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneen koko perheen luontotapahtuman teemana on seikkailu. Luontopolun rasteilla pääset tutustumaan lintubongauksen saloihin, seikkailemaan soutuveneellä ja ihmettelemään kummallisimpia vesiötököitä. Matkan varrella voi istahtaa kannon nokkaan kuuntelemaan satuja, tervehtiä oikeaa rapua ja tuijottaa ahventa silmiin. Polun varrella piileskelee erinäköisiä otuksia, joten ole tarkkana! Entä rohkenetko mukaan köysirataseikkailuun? Matkan päätteeksi kokoonnutaan nuotion ääreen syömään eväitä. Myös suosikkihahmo Hiisi sekä uudet tuttavuudet Raakku-neito ja Lohi on mukana Porlan järviluontoseikkailussa.

Tue Porlan järviluontoseikkailun järjestämistä

Tapahtuman sisäänpääsy on perinteiseen tapaan maksuton. Vierailijat voivat tukea järviluontoseikkailun järjestämistä ostamalla tapahtumassa myytäviä arpoja ja kahvilatuotteita. Myynnillä pyritään turvaamaan tapahtuman järjestäminen myös jatkossa. Lapsille tarjoamme pienet eväät ilmaiseksi. Porlan järviluontoseikkailu järjestetään pääosin talkoovoimin, ja koordinoinnista vastaa Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry. Kaikkien mukana olevien yhdistysten, yritysten ja kaupungin panos on ollut tärkeässä roolissa tapahtuman toteuttamiseksi.

Kulku Porlaan tapahtuu Liessaarenkadun kautta, Lohjan terveysaseman ja palvelutalon välistä. Toivomme, että tapahtumaan tullaan jalkaisin liikenteen ruuhkautumisen estämiseksi. Autot tulee pysäköidä etäälle Porlasta.

Porlan järviluontoseikkailua ovat mukana järjestämässä:
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry, Lohjan seudun ympäristöklusteri, Lohjan lintutieteellinen yhdistys Hakki ry, Lohjan seudun ympäristöyhdistys ry, Lohjan kalaseura ry, Lohjan kameraseura ry, Lohjanjärven suojeluyhdistys ry, Lohjanjärven kalastusalue, Virkkalan VPK, Lohjan kaupunki, Ravanti Events Oy, Lohjan Liikuntakeskus Oy, Kisakallion urheiluopisto, Mainostoimisto AD-Office Oy, Järvirieha

 

Lisätietoja:
Maija Venäläinen
hankepäällikkö
puh 0445285019
maija.venalainen(at)vesiensuojelu.fi

Porlan verkkosivut: www.porla.fi

 


 

Lähettäjä
LUVY
02.06.2016
Viimeksi muokattu
03.06.2016
Teemat: hiidenvesi, luvy, porla