Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Lohjan seudun ympäristöklusteri mukana energiansäästöviikolla
07.10.2016

Lohjan seudun ympäristöklusteri mukana energiansäästöviikolla

Lohjan seudun ympäristöklusteri mukana energiansäästöviikolla

Lohjan seudun ympäristöklusteri osallistuu 10.-16.10. järjestettävän energiansäästöviikkoon Lohjalla, Inkoossa ja Siuntiossa.

Energiansäästöviikko järjestetään joka vuosi samalla viikolla, viikolla 41. Energiansäästöviikkoa on vietetty jo 19 vuoden ajan ja energiansäästöviikon valtakunnallisena koordinoijana ja organisoijana toimii Motiva (www.motiva.fi).

Energiansäästöviikkoon liittyen Lohjan kaupunki julkaisee yhden energiansäästövinkin joka päivä kaupungin nettisivuilla. Viikon vinkin löytää Lohjan kaupungin internetin etusivulta, ajankohtaista kohdasta: www.lohja.fi sekä Asukas – ympäristö ja luonto – kestäväkehitys.

Lohjan seudun ympäristöklusteri lainaa kuntalaisille infrapunamittareita, joilla voi mitata kotitalouden mahdollisia lämpövuotoja ja pistorasiaan laitettavia energiankulutusmittareita, joilla voidaan mitata erilaisten sähkölaitteiden energiankulutusta. Uusimpana hankintana Lohjan ympäristöklusteri on hankkinut myös lämpökameran, jolla voi tarkastaa esimerkiksi kiinteistöjen lämpöeristyksiä. Mittaa nyt kotisi laitteiden ja valmiustilojen kulutukset ja ryhdy energian säästötalkoi-siin! Mittareita on lainattavissa kirjastoissa. Lämpökamera on tulossa lainattavaksi lokakuun 2016 aikana. Laina-aika on 2 viikkoa. Lisätiedot mittareiden ja kaupungin vinkkien osalta Risto Murto, Lohjan kaupungin ympäristöpäällikkö, p. 0505675911, risto.murto(at)lohja.fi.

Lue tästä päivittäiset energiansäästövinkit. (PDF)

Lohjan seudun ympäristöklusteriin voivat liittyä jäseniksi yritykset, kunnat ja yhteisöt/koulutusorganisaatiot. Jäsenkokous päättää jäseneksi hyväksymisestä.

Lisätiedot: Jaana Pönni, koordinaattori, sihteeri, jaana.ponni(at)luvy.fi.


Lähettäjä
LUVY
07.10.2016
Viimeksi muokattu
07.10.2016
Teemat: luvy