Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Vesistöt Vihdin kunnan alueella – avoin yleisötilaisuus 28.3. klo 18–20, Vihdin kunnantalo (henkilöstöravintola)
20.03.2019

Vesistöt Vihdin kunnan alueella – avoin yleisötilaisuus 28.3. klo 18–20, Vihdin kunnantalo (henkilöstöravintola)

Vesistöt Vihdin kunnan alueella – avoin yleisötilaisuus 28.3. klo 18–20, Vihdin kunnantalo (henkilöstöravintola)

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan oman kuntasi vesien tilaan! Tilaisuudessa pääset kertomaan toiveesi ja huolesi Vihdin kunnan vesiluonto- ja rantakohteiden tilasta ja tarpeista. Yhdessä koottua tietoa hyödynnetään kuntasi vesistöjen hoidon toimenpideohjelman laadinnassa.

Ohjelma:

17:30 Kahvit, pientä purtavaa

18:00 Tilaisuuden avaus, toiminnanjohtaja, Jaana Pönni, LUVY

18:10 Vihdin kunnan puheenvuoro, ympäristöpäällikkö Sari Janhunen, Vihdin kunta

18:30 Katsaus Vihdin kunnan vesiin, vesistöasiantuntija Katja Pellikka, LUVY

19:00 Kohteet kartalle! – tutustuminen karttakyselyn tuloksiin ja yhteinen ohjattu ja keskusteleva ideatyöpaja

19:45 Tilaisuuden yhteenveto ja loppukeskustelu, Jaana Pönni, LUVY

20:00 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuudessa esitellään myös kuntakohtaisen vesitiedon keräämiseen suunniteltu karttapohjainen tiedonkeruutyökalu. Sen avulla voit tallentaa havaintosi, toiveesi ja huolesi vesienhoidon suunnittelun tueksi.

Tilaisuuden tavoitteena on edistää vesistötoimijoiden verkostoitumista. Toimivien verkostojen tarve on kasvava. Vesien tilaan liittyvät ongelmat ja ilmastonmuutoksen tuomat haasteet, kuten sademäärien kasvu, ovat monitahoisia ja vaativat useiden eri asiantuntijoiden asiantuntemusta ja uudenlaista, käytännön toimijoiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden yhteistyötä. Eri osapuolien yhteistyönä tehtävä suunnittelu parantaa vesienhoitohankkeiden toimenpiteiden määrää ja vaikuttavuutta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kunnan vakinaiset asukkaat, mökkiläiset ja retkeilijät – kaikki, joita vesiensuojelu Vihdissä kiinnostaa.


Lähettäjä
LUVY
20.03.2019