Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Yhdistyksen kevätkokouksen päätökset
24.04.2019

Yhdistyksen kevätkokouksen päätökset

Yhdistyksen kevätkokouksen päätökset

Kaj Holmberg nimetty vuoden 2019 vesiensuojelijaksi – yhdistyksen vuoden 2018 tilinpäätös positiivinen

Yhdistys sai vuoden vesiensuojelijaksi hyviä esityksiä ehdokkaiksi aikaisempien vuosien tapaan. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry on nimennyt vuoden 2019 vesiensuojelijaksi Kaj Holmbergin Siuntiosta. Perusteluina valinnalle on hänen vuosikymmenten ajan tekemänsä työ Siuntion vesistöjen ja ympäristön hyväksi sekä aloitteellinen toiminta Siuntion vesihuollon ja jätevesien puhdistuksen kehittämisessä.

 

Kuvassa keskellä Kaj Holmberg, toiminnanjohtaja Jaana Pönni sekä hallituksen puheenjohtaja Eero Soinio

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry toimii riippumattomana yhteistyö- ja asiantuntijaorganisaationa Länsi-Uudellamaalla. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on vesiensuojelun ja siihen läheisesti liittyvän yleisen ympäristönsuojelun ja ympäristöterveyden edistäminen toiminta-alueellaan. Vuoden vesien-/ympäristönsuojelijan nimeämisellä pyritään nostamaan esiin erityisesti sellaisia tahoja, jotka toimivat merkittävästi vesien-/ympäristönsuojelun edistämiseksi, mutta jotka eivät muuten saa toiminnastaan ansaitsemaansa julkisuutta.

Yhdistyksen tilinpäätös vuodelta 2018 vahvistettiin kevätkokouksessa. Vuosi 2018 oli erittäin vilkas sekä tilaustutkimusten että hankkeiden osalta liikevaihdon ollessa yli 3 miljoonaa euroa ja tulos muodostui noin 16.000 euroa voitolliseksi. Yhdistyksen vuosikertomus on luettavissa yhdistyksen nettisivuilta.

 

Lisätiedot: Jaana Pönni, toiminnanjohtaja, 050 575 1738, jaana.ponni(at)vesiensuojelu.fi

 

Kaj Holmberg henkilökuva, ryhmäkuva


Lähettäjä
LUVY
10.04.2019
Viimeksi muokattu
24.04.2019