Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Jätevesiviikko 15.-21.4.2013
29.01.2013

Jätevesiviikko 15.-21.4.2013

Vuosittainen Jätevesiviikko järjestetään tänä keväänä viikolla 16, eli 15.4.-21.4. Valtakunnallisen jätevesiviikon tavoitteena on vauhdittaa haja-asutusalueiden jätevesien hyvää käsittelyä. Kaikki toimijat ovat tervetulleita mukaan ja kukin voi edistää asiaa omalla tavallaan. Toiminta voi olla vaikkapa koulutus- ja neuvontatilaisuuksien järjestämistä, järjestelmien asennusnäytöksiä ja aiheeseen liittyvän materiaalin levittämistä. Pienikin toiminta on hyödyllistä, kun useat sidosryhmät keskittävät toimintaa samaan ajankohtaan! Viikkoa koordinoi ympäristöministeriö ja SYKE.

Viikon aikana järjestettävistä tapahtumista kerätään tapahtumakalenteri osoitteeseen www.ymparisto.fi/jatevesiviikko (linkki ei toimi vielä). Tapahtumakalenteria ylläpitää Marja-Sisko Vuorinen ja hänelle voitte lähettää tietoa tapahtumista (tapahtuma nimi/kuvaus; paikka; ajankohta; järjestäjä ja lisätietolinkki), osoitteella marja-sisko.vuorinen(a)ymparisto.fi.

Jätevesiviikon nettisivuilla tulee olemaan tuttuun tapaan aineistoa, jota voi hyödyntää. Myös jaettavaksi tarkoitettuja esitteitä "Hyvä jätevesien käsittely" ja "Haja-asutuksen jätevesiasiat kuntoon askel askeleelta" on mahdollista tilata osoitteesta neuvonta.syke(a)ymparisto.fi.

Viikolle on ajatus myös keskittää erilaisia lehdistötiedotteita. Joukossa on voimaa, joten yhdessä saamme asialle näkyvyyttä.

HUOM! Jätevesiviikon ajankohdasta saattaa liikkua tietoa että olisi toukokuussa. Tämä alkuperäinen ajankohta jouduttiin muuttamaan, toivottavasti ei ole aiheuttanut sekaannusta.

Tervetuloa mukaan!


Lähettäjä
Hajavesi-hanke
29.01.2013
Teemat: hajavesi