Rekrytointi

Etusivu :: Rekrytointi

Tule tekemään kanssamme työtä Länsi-Uudenmaan vesien hyväksi!

Haemme työyhteisöömme organisointitaitoista, yhteistyökykyistä ja markkinointihenkistä

TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖÄ, vesistöasiantuntijaa

vastaamaan tilaustutkimussektorimme johtamisesta ja kehittämisestä sekä työskentelemään erityisosaamisalansa asiantuntijana.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:ssä työskentelee noin 35 eri alojen asiantuntijaa ja päätoimipaikkamme on Lohjalla. Yhdistyksen päätehtävä on edistää vesiensuojelua Länsi-Uudellamaalla. Aatteellisen työn lisäksi harjoitamme liiketoimintaa voittoa tavoittelematta ja kokonaisliikevaihtomme on noin 3 milj. euroa. Yhdistyksellä on Lohjalla oma akkreditoitu laboratorio sekä tilaustutkimustoiminnan lisäksi runsaasti vesiensuojeluun liittyvää hanketoimintaa (www.luvy.fi).

Tilaustutkimussektorillamme työskentelee noin 8 vesialan asiantuntijaa. Tilaustutkimukset muodostuvat pääosin velvoitetarkkailuista sekä muista vesien tilan seurantaa koskevista tilauksista käsittäen niin pintavedet, pohjavedet kuin jätevedet sekä erilaiset biologiset tutkimukset. Tilaustutkimusten liikevaihto on reilu 1 milj. euroa vuodessa.

Tutkimuspäällikkö vastaa tilaustutkimussektorin johtamisesta sekä kehittämisestä; pääosa työtehtävistä muodostuu kuitenkin alan erityisasiantuntijantehtävistä. Myynti- ja markkinointihenkisyys sekä toimiva yhteistyö yhdistyksen laboratoriotoiminnan sekä hanketoiminnan välillä on työssä onnistumiseksi erittäin tärkeää.

Edellytämme:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vähintään 15 vuoden kokemusta soveltuvista työtehtävistä sisältäen erityisesti kokemusta vastaavista vesistöasiantuntijan tehtävistä
  • esimieskokemusta
  • rohkeutta uusiin haasteisiin tarttumiseen ja erinomaisia esiintymis-, neuvottelu ja yhteistyötaitoja
  • vahvaa organisoimisosaamista sekä markkinointihenkisyyttä
  • erinomaista suomen kielen sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Noudatamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse pe 28.4. klo 15.00 mennessä toiminnanjohtaja Jaana Pönnille, jaana.ponni(at)vesiensuojelu.fi. Tiedustelut puhelimitse 24.4.–28.4. välisenä aikana (050 575 1738), muulloin sähköpostitse.