Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: LINKKI-hanke etsii Vuoden Jätevesisuunnittelijaa
17.03.2014

LINKKI-hanke etsii Vuoden Jätevesisuunnittelijaa

LINKKI-hanke etsii Vuoden Jätevesisuunnittelijaa

Kunnollinen suunnittelutyö on avain onnistuneeseen jäteveden käsittelyyn. Linkki-hanke haluaa nyt kannustaa sekä suunnittelijoita että asukkaita hyvien jätevesiratkaisujen tekemiseen valitsemalla Vuoden Jätevesisuunnittelijan.

Ehdotuksia Vuoden Jätevesisuunnittelijaksi pyydetään LUVY:n jäsenkuntien rakennus- ja ympäristövalvonnasta, jotka käsittelevät rakennus- ja toimenpideluvat ja niiden liitteenä olevat jätevesisuunnitelmat. Ehdotuksen voi kuitenkin antaa myös kuka tahansa länsiuusimaalainen yksityishenkilö, jolla on hyviä kokemuksia jätevesisuunnittelijasta ja joka haluaa kertoa kokemuksistaan. Vuoden Jätevesisuunnittelijan valinnan tekee Linkki-hankkeen ohjausryhmä, johon kuuluu rahoittajien edustajat sekä LUVY:n jätevesiasiantuntijoita ja valinta julkaistaan valtakunnallisella Jätevesiviikolla 12.-18.5.2014.

Ehdotukset perusteluineen pyydetään toimittamaan maanantaihin 31.3.2014 mennessä Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:lle sähköisesti joko lomakkeella osoitteessa www.hajavesi.fi/fi/vuoden_jatevesisuunnittelija tai lähettämällä ehdotuksen osoitteeseen vesi.ymparisto(at)vesiensuojelu.fi.


Lähettäjä
Hajavesi-hanke
17.03.2014
Teemat: hajavesi, luvy