Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: LUVY tarjoaa tietoa vedestä ja veden laadusta Raaseporinmessuilla
13.05.2014

LUVY tarjoaa tietoa vedestä ja veden laadusta Raaseporinmessuilla

LUVY tarjoaa tietoa vedestä ja veden laadusta Raaseporinmessuilla

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry osallistuu Raaseporinmessuille Karjaan urheilupuistossa 16.–17.5.2014 osastolla 67. LUVY:n asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa messuvieraiden kysymyksiin haja-asutuksen jätevesistä, vedenlaadun tutkimuksesta sekä Länsi-Uudenmaan vesiluonnosta.

LUVY:n jätevesineuvojat antavat vinkkejä ajankohtaiseen jätevesien käsittelyn uudistamiseen. Voit myös varata jätevesineuvontakäynnin omalle tontille. Laboratorion väki esittelee monipuolisia vedenlaadun testauspalveluita, esimerkiksi kaivoveden laadun tutkimusta. Kiinnostuneet voivat hakea pisteeltä mukaan vesinäytepullon ja laboratorion messutarjouskupongin. Vesiluonnon asiantuntijat keskustelevat messuvieraiden kanssa lähivesien tilasta.

Messut ovat avoinna perjantaina klo 12–19 ja lauantaina klo 9.30–17. Raasepori-päivän ja messut avaa lauantaina klo 10.30 kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Thomas Blomqvist. Messuilla on yritysten ja yhdistysten näyttelyitä Aktia-jäähallissa, ohjelmaa urheilukentän ulkoilmanäyttämöllä ja monenlaista tapahtumaa messualueella.

Messut järjestetään Raaseporin kaupungin ja Raaseporin Yrittäjät ry:n yhteistyönä. Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Lisätietoja:

Raasepori-päivä

Raaseporinmessut 2014 Facebookissa


Lähettäjä
13.05.2014
Viimeksi muokattu
13.05.2014
Teemat: luvy