Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: Mitä Hiidenvedelle kuuluu? Tervetuloa Hiidenvesi-iltaan 1.3.!
08.02.2017

Mitä Hiidenvedelle kuuluu? Tervetuloa Hiidenvesi-iltaan 1.3.!

Mitä Hiidenvedelle kuuluu? Tervetuloa Hiidenvesi-iltaan 1.3.!

Hiidenveden kunnostus -hankkeen avoimessa yleisötilaisuudessa pureudutaan järven tilan uusimpiin tutkimustuloksiin ja omatoimiseurantaan sekä rantojen kunnostukseen. Tervetuloa!

Hiidenveden kunnostus -hanke järjestää avoimen yleisötilaisuuden keskiviikkona 1.3.2017 klo 18:00 Nummelassa Vihdin kunnanvirastolla. Monipuolisessa ohjelmakattauksessa esitellään taimenen ja raakun elinalueita parantavia vesistökunnostustoimia, Hiidenveden rehevöitymishistoriaa ja kalaston tilaa. Lisäksi kuullaan vinkkejä siitä, kuinka järven tilaa voi seurata itse ja kuinka omaa kotirantaa voi lähteä kunnostamaan.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Hiidenveden valuma-alueen asukkaat ja mökkiläiset, vesistökunnostuksesta kiinnostuneet sekä alan asiantuntijat ja median edustajat. Nähdään Nummelassa!

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan tästä.

Paikka: Vihdin kunnanviraston auditorio, Asemantie 30 B, Nummela
Aika: Ke 1.3. klo 18:00–20:00, kahvitarjoilu klo 17:30.

 

Lisätietoja:

Ekaterina Ikonen
Hankekoordinaattori
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry
puh: 044 5285026
etunimi.sukunimi@vesiensuojelu.fi

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry, LUVY ry on alueellinen vesiensuojeluyhdistys ja palveluntarjoaja. Tehtävämme on edistää vesiensuojelua, ympäristönsuojelua ja ihmisen elinympäristön terveellisyyttä läntisellä Uudellamaalla.


Lähettäjä
LUVY
08.02.2017