Etusivu

Etusivu :: Uutiset :: LUVY hakee vesistöasiantuntijaa
26.11.2018

LUVY hakee vesistöasiantuntijaa

LUVY hakee vesistöasiantuntijaa

LUVY hakee vesistöasiantuntijaa erityisesti kunnostushankkeiden asiantuntijatehtäviin.

Tule tekemään kanssamme työtä Länsi-Uudenmaan vesien hyväksi!

Haemme työyhteisöömme organisointitaitoista, yhteistyökykyistä ja ammattitaitoista

Vesistöasiantuntijaa

vastaamaan kunnostushankkeidemme vesistöasiantuntemuksesta sekä kehittämään hanketoimintamme yhdessä muun hanketiimin kanssa. Tarjoamme sinulle vaihtelevasisältöisen tehtävän työyhteisössä, jossa pääset myös vaikuttamaan työtehtäväsi sisältöön.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:ssä työskentelee vuoden 2019 alkaessa noin 20 työntekijää ja toimipaikkamme on Lohjalla. Samassa toimipaikassa sijaitsee vuoden alusta toimintansa aloittava laboratorioyhtiömme LUVYLab Oy Ab, jossa työskentelee 10 työntekijää. Päätehtävämme on edistää vesiensuojelua toimialueellamme Länsi-Uudellamaalla. Tuotamme myös tilaustutkimuspalveluita sekä koordinoimme vesiensuojelua edistäviä hankkeita. Yhdistyksemme liikevaihto on noin 2 milj. euroa ja laboratoriollamme reilu 1 milj. euroa.

Toiminta-alueemme vesien tilan parantaminen on haaste, johon vastaamme yhdessä jäsenistömme kanssa kunnostushankkeilla. Hanketoimintamme liikevaihto on vuonna 2019 arviolta 900 000 euroa. Merkittävimpiä hankkeitamme ovat Hiidenveden kunnostushanke, Lohikalat Karjaanjokeen -hanke, vuoden 2019 alussa käynnistyvä Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki 2030 -hanke sekä haja-asutuksen jätevesineuvontaa tarjoava Linkki-hanke. Vesien kunnostustoimintamme kasvaessa haemme joukkoomme kokenutta vesistöasiantuntijaa, joka vastaa hankkeidemme vesistöasiantuntemuksesta sekä erityisesti vesistöjen kunnostussuunnitteluun ja seurantaan liittyvistä tehtävistä.

Edellytämme:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vähintään 5 vuoden kokemusta soveltuvista työtehtävistä
  • rohkeutta uusiin haasteisiin tarttumiseen ja erinomaisia esiintymis-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • vahvaa projektiosaamista sekä järjestelmällisyyttä ja organisoimisosaamista
  • erinomaista suomen kielen sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Eduksi luemme vesistökunnostusten erityisosaamisen sekä kokemuksen maatalouden vesiensuojelukysymyksistä ja jatkuvatoimisten mittausten toteutuksesta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Noudatamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse pe 7.12. klo 12.00 mennessä toiminnanjohtaja Jaana Pönnille, jaana.ponni(at)luvy.fi. Tiedustelut puhelimitse 3.12.–5.12. välisenä aikana (050 575 1738), muulloin sähköpostitse.


Lähettäjä
LUVY
26.11.2018