Valitse sivu

Länsi-Uudenmaan HOLA Lake II

#Särkeäpataan -reseptikilpailu 

 

Jaa oma särkikalaresepti ja osallistu arvontaan 

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) koordinoima HOLA LAKE II –hanke järjestää #Särkeäpataan -reseptikilpailun 11.1.-20.3.2023. Reseptikilpailuun voi osallistua Instagramissa ja Facebookissa. 

Länsi-Uudenmaan HOLA Lake II -hanke on kansainvälinen kokonaisvaltaisen järvien hoidon yhteistyöhanke.  Tavoitteena on vahvistaa paikallisten osallistumista järvikunnostukseen, tukea kotimaisen kalan käyttöä sekä lisätä alueiden elinvoimaa ja vetovoimaisuutta. Toimenpiteitä toteutetaan Vihdin Enäjärvellä sekä Hiidenvedellä, jotka molemmat kärsivät rehevöitymisestä ja vaativat pitkäjänteistä hoito- ja kunnostustyötä. 

Reseptikilpailun tarkoituksena on edistää särkikalojen hyötykäyttöä ja kasvattaa niiden imagoa ruokakalana. Mielenkiintoisimmat reseptit tullaan testaamaan ja niistä tehdään sähköinen reseptikirja, joka julkaistaan LUVYn verkkosivuilla osoitteessa www.luvy.fi  

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi 30 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Osallistuminen edellyttää sääntöjen hyväksymistä.  

särkeäpataan

Näin osallistut: 

 • Jaa oma särkikalareseptisi Instagramissa tai Facebookissa 
 • Tyyli vapaa: voit esimerkiksi napata kuvan reseptistä, valmiista annoksesta tai kokata maittavan särkikala-aterian ja kuvata sen videolle. Muistathan kirjoittaa myös reseptin julkaisuun! 
 • Merkitse julkaisuun LUVYn instagram-tili @luvyry tai Facebook tili Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry LUVY ja hashtag #särkeäpataan 
 • Huom! Kilpailuun voi osallistua vain julkisella Instagram-tilillä tai julkisella Facebook julkaisulla.  

Säännöt: 

 • Osallistuminen: Kilpailuun voivat osallistua kaikki ruoanlaitosta kiinnostuneet Suomessa asuvat / toimivat henkilöt ja yhdistykset, pois lukien LUVYn työntekijät ja muut tämän kilpailun järjestelyissä mukana olevat henkilöt. Reseptiin käytetty pääraaka-aine on oltava kotimaista särkikalaa.  
 • Osallistumisaika: 11.1.-20.3.2023 
 • Järjestäjä: Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY). HOLA LAKE II –hanke  
 • Reseptien käyttö ja julkaisu: LUVYlla on oikeus käyttää ja julkaista kilpailuun jaettuja reseptejä. Mielenkiintoisimmat reseptit julkaistaan LUVYn sosiaalisen median kanavilla sekä verkkosivuilla osoitteessa: www.luvy.fi 
 • LUVYlla on vapaus valita, mitkä reseptit julkaistaan LUVYn omilla kanavilla.  
 • Palkinto:  2 kpl:tta 30 euron S-ryhmän lahjakorttia (arvotaan 1 per henkilö)  
 • Arvonnan suorittaminen: Arvonta suoritetaan kilpailun päätyttyä 23.3.2023. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram tai Facebook -viestillä. Palkinto lähetetään postitse voittajille.  Voittajien henkilötietoja käytetään ainoastaan palkinnon postittamista varten.  
 • Facebookin ja Instagramin omistama Meta-yritys ei ole mukana kilpailussa.  
 • Osallistumalla reseptikilpailuun sitoudut noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

HOLA Lake II -hanke on saanut rahoitusta 159 255 € Ykkösakseli ry Leader-toimintaryhmältä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Lisäksi hanketta rahoittavat Hiidenveden kunnostus -hankkeen ja Siuntionjoki 2030 -vesistövision kautta kunnat InkooKarkkilaKirkkonummiLohjaSiuntioVihti ja Loppi. Hiidenveden kunnostus -hankkeen sopimusrahoittajia ovat lisäksi Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSYKarjaanjoen vesistön kalatalousalue ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY).

 

Jussi Vesterinen

Jussi Vesterinen

Position

Maj Rasilainen

Maj Rasilainen

vesistö- ja kala-asiantuntija
aluekoordinaattori
maj.rasilainen@luvy.fi
045 7884 3283

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet