Valitse sivu

Projektipäällikkö Ekaterina Ikonen

Ekaterina Ikonen

Ekaterina Ikonen

Projektipäällikkö
FM – maantiede, luonnonmaantieteen erikoistumisopinnot
Kielet: suomi, ruotsi, englanti, venäjä

työlomalla tällä hetkellä

 

Vesistökunnostusasiantuntija ja projektipäällikkö

Ekaterina Ikonen toimii projektipäällikkönä vesistökunnostushankkeissa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu LUVYssa vesistökunnostusten, kuten kosteikkojen ja maatalouden vesiensuojelutoimien, suunnittelu ja koordinointi. Ekaterina on vetänyt peltoalueiden vesistökuormitusta vähentävää maanparannusaineprojektia ja järjestänyt viljelijöiden koulutus- ja pellonpiennartilaisuuksia. Hänen ammatillisen erityiskiinnostuksensa kohteena ovat viljelysmaiden vesiensuojelutoimet ja kestävä viljely. Ekaterinalla on runsaasti kokemusta viestinnästä niin tiedottamisen kuin tapahtumajärjestämisenkin saralla. Hän on aiemmin työurallaan työskennellyt vesistötutkimuksen ja luonnonsuojelualueiden parissa, sekä toiminut järjestösektorilla Itämeren suojeluhankkeissa.

Palvelut
  • Kunnostussuunnittelu
  • Viestintä ja tapahtumat
Julkaisut
Miten Siuntionjoki ja sen järvet voivat? Tervetuloa Siuntionjoen juhlaseminaariin kuulemaan Siuntionjoki-hankkeen tuloksista!

Miten Siuntionjoki ja sen järvet voivat? Tervetuloa Siuntionjoen juhlaseminaariin kuulemaan Siuntionjoki-hankkeen tuloksista!

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) koordinoima Siuntionjoen kunnostus -hanke järjestää heinäkuussa kuntalaisille ja mökkiläisille suunnatun Siuntionjoen juhlaseminaarin. Tilaisuus pidetään paikan päällä Gårdskulla Gård -tilalla ja seminaarin yhteydessä osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua opastetulle maatalousmuseokierrokselle (ruotsiksi ja suomeksi).  

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet