Valitse sivu

LUVYn hankejohtamistiimi

Esittelyssä LUVYn hankejohtamistiimi – innovatiivisuutta ja tavoitteellisia ponnistuksia vesistöhankkeiden toteuttamiseksi

Tutustu LUVYn hankejohtamistiimiin, jonka kokoonpanossa vaikuttavat toiminnanjohtajamme Jaana Pönni sekä asiantuntijamme Juha-Pekka Vähä, Jussi Vesterinen ja Anu Suonpää-Espinola. Yhdistykseemme on vuosien kokemuksella syntynyt vankka hanketoimintakulttuuri ja paljon siihen liittyvää osaamista. Hankeportfoliomme on mittava. Meillä on tyypillisesti samanaikaisesti käynnissä kymmenkunta hankekokonaisuutta, joiden sateenvarjon alla on usein vielä erillisiä pienempiä projekteja. Olemme myös laatineet laajempia vesistövisioita alueen merkittävimmistä kunnostusta vaativista kohteista.

Osa hankeosaamisestamme koostuu tietenkin siitä perinteisestä välttämättömästä projektiosaamisesta eli kyvystä suunnitella, resursoida, aikatauluttaa, toteuttaa, mitata, viestiä ja raportoida. Hanketoimijana ja -kumppanina menestyminen vaatii kuitenkin myös kosolti ideoita, uskallusta, uskoa ja taitoa sekä tietenkin hyviä verkostoja ja vuorovaikutusta. Näitä taitoja vaalimme ja kehitämme edelleen. Kumppaneiden ja rahoittajiemme luottamus on meille todella arvokas asia. Vesien kunnostamisessa tavoitteena on saada vedet hyvään tilaan. Kunnostustoiminta tarjoaa työtä myös alan asiantuntijoille sekä yhteistyökumppaneille. Pääosin ulkopuolisella rahoituksella toteutettavien hankkeidemme parissa työskentelee mainittava määrä vakituisia ja määräaikaisia asiantuntijoita. Arvostamme pitkäaikaisia osaavia työntekijöitämme, ja osaamisen on tärkeä pysyä alueellamme. Hankkeet ostavat myös erittäin merkittävän määrän asiantuntijapalvelua muilta lähialueiden toimijoilta.

Hankkeiden käynnistymisen taustalla on aina todellisesta tarpeesta kumpuava idea – oma tai kumppaneilta tuleva. Yhdistyksemme on ennen muuta paikallinen länsi-uusimaalainen toimija, joka ideoi hankkeitaan strategisten tavoitteidensa ja arvojensa mukaisesti. Jos idea palvelee yhdistyksen olemassaolon tarkoitusta eli edesauttaa meitä saamaan alueemme vesiä hyvään tilaan, se ansaitsee tulla vakavasti harkituksi. Idean jalostaminen hankesisällöksi sekä rahoituksen hakeminen edellyttävät määrätietoista työtä ja osaamista. Mikäli rahoituksen hankinta onnistuu, on hankejohtamistiimimme vastuulla hankkeen toteutuksen resursointi ja johtaminen siten, että tavoitteet saavutetaan. Resursointi pitää sisällään paitsi projektiryhmän ja budjetin myös koko laajan hankeorganisaation ohjausryhmineen, rahoittajineen ja muine sidosryhmineen. Toimimme niin paikallisissa, valtakunnallisissa kuin kansainvälisissäkin hankkeissa.

Olemme kuluneiden kuukausien aikana esitelleet kaikki kahdeksan työskentelytiimiämme julkaisten samalla asiantuntijoidemme osaamiskiteytyksiä nettisivuillamme. Hankejohtamistiimin esittely päättää tämän juttusarjan. Voit tutustua parhaillaan käynnissä oleviin ja jo päättyneisiinkin hankkeisiimme sivuillamme.

Hankejohtamistiimiläisemme ovat intohimoisesti työhönsä suhtautuvia idealinkoja ja asiantuntijoita, jotka kehittävät ja päivittävät osaamistaan tieteellisen tutkimuksen, alan tapahtumien ja koulutusten kautta.

Tutustu tiimiläisten toimenkuviin ja osaamiseen:

Jaana Pönni fi

Juha-Pekka Vähä fi

Jussi Vesterinen

Anu Suonpää-Espinola

Katja Pellikka

Kutsu: Tjusträsk- ja Vikträsk-ilta 11.10.2023

Kutsu: Tjusträsk- ja Vikträsk-ilta 11.10.2023

LUVY kutsuu kaikki Tjusträskin ja Vikträskin vesialueen omistajat ja lähialueen maanomistajat, asukkaat ja muuten kyseisten järvien tilasta ja hoidosta kiinnostuneet kuulemaan järvien kunnostussuunnitelmista ja muista siihen liittyvistä ajankohtaisista teemoista keskiviikkona 11.10.2023 klo 17.30 alkaen Fennia Areenalle

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet