Valitse sivu

Projektityöntekijä Joonas Tammivuori

Joonas Tammivuori

Joonas Tammivuori

Virtavesisuunnittelija, projektityöntekijä
MMK – Metsäekologia
joonas.tammivuori@luvy.fi
050 326 3302
Kielet: Suomi ja englanti

 

Virtavesisuunnittelija ja lohikalaseurantojen toteuttaja

Joonas Tammivuori toteuttaa LUVYn koordinoimiin virtavesihankkeisiin liittyviä maastotöitä. Keskeisimpiin kenttätöihin kuuluvat virtavesikunnostusten käytännön toimenpiteiden toteuttaminen sekä virtavesien sähkökoekalastukset Karjaanjoen ja Siuntionjoen vesistöissä. Joonaksen virtavesituntemus käsittää laajasti Suomenlahteen laskevia virtavesiä Hankoniemestä itään. Mielenkiinnon kohteina hänellä on erityisesti laajentaa tuntemustaan Suomen virtavesistä, uhanalaisten vaelluskalojen ja raakun elinympäristöistä sekä niiden elinkierron mahdollistamisesta. Jo ennen LUVYssa aloittamistaan Joonas on toteuttanut virtavesikunnostuksia ja sähkökoekalastuksia raportointeineen lähinnä pääkaupunkiseudulla ja itäisen Suomenlahden alueella. Töiden ohessa Joonas viimeistelee maisterivaiheen opintojaan metsäekologian parissa.

Palvelut
  • Virtavesien inventointi
  • Virtavesikunnostusten suunnittelu ja toteutus
  • Virtavesien sähkökoekalastukset
Julkaisut
Miten Siuntionjoki ja sen järvet voivat? Tervetuloa Siuntionjoen juhlaseminaariin kuulemaan Siuntionjoki-hankkeen tuloksista!

Miten Siuntionjoki ja sen järvet voivat? Tervetuloa Siuntionjoen juhlaseminaariin kuulemaan Siuntionjoki-hankkeen tuloksista!

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) koordinoima Siuntionjoen kunnostus -hanke järjestää heinäkuussa kuntalaisille ja mökkiläisille suunnatun Siuntionjoen juhlaseminaarin. Tilaisuus pidetään paikan päällä Gårdskulla Gård -tilalla ja seminaarin yhteydessä osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua opastetulle maatalousmuseokierrokselle (ruotsiksi ja suomeksi).  

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet