Valitse sivu

Vesistöasiantuntija Katja Pellikka

Katja Pellikka

Katja Pellikka

Vesistöasiantuntija
MMM – limnologia
katja.pellikka@luvy.fi
050 475 4452
Kielet: suomi, englanti

 

Vesistökunnostusten ja -tutkimusten asiantuntija

Katja Pellikalla on monipuolinen ja pitkä kokemus erilaisista vesiensuojelutehtävistä niin pienvesien kuin järvien ja Itämerenkin osalta. Hänen vastuualueeseensa kuuluu LUVYssa erityisesti vesistökunnostusten ja ‑tutkimusten suunnittelu, toimenpideohjelmien laatiminen, eläinplanktonanalysoinnit sekä muut asiantuntijatehtävät. Katjan ammatillisen erityiskiinnostuksen kohteita ovat järvikunnostukset, jatkuvatoimiset mittalaitteet sekä vesiensuojeluratkaisut. Hän on aiemmin työurallaan toiminut pienvesitutkijana (lammet, purot ja lähteet) sekä kaupunkivesiasiantuntijana suunnitteluhankkeissa. Uransa aikana Katja on tutkinut myös rannikkovesien tilaa ja hulevesiä sekä niiden haitta-aineita, analysoinut eläinplanktonnäytteitä, kehittänyt laatu- ja paikkatietojärjestelmiä sekä tutkinut ja kehittänyt purovesitutkimusta jatkuvatoimisilla mittalaitteilla.

Palvelut
  • Vesistökunnostukset
  • Kunnostussuunnitelmat
  • Vesistötarkkailut
  • Eläinplanktontutkimukset
  • Jatkuvatoimiset mittalaiteseurannat
  • Hulevesiseurannat
  • Valuma-aluetarkastelut
Julkaisut
Miten Siuntionjoki ja sen järvet voivat? Tervetuloa Siuntionjoen juhlaseminaariin kuulemaan Siuntionjoki-hankkeen tuloksista!

Miten Siuntionjoki ja sen järvet voivat? Tervetuloa Siuntionjoen juhlaseminaariin kuulemaan Siuntionjoki-hankkeen tuloksista!

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) koordinoima Siuntionjoen kunnostus -hanke järjestää heinäkuussa kuntalaisille ja mökkiläisille suunnatun Siuntionjoen juhlaseminaarin. Tilaisuus pidetään paikan päällä Gårdskulla Gård -tilalla ja seminaarin yhteydessä osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua opastetulle maatalousmuseokierrokselle (ruotsiksi ja suomeksi).  

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet