Valitse sivu

LUVY kerää karttapohjaisella kyselyllä kansalaistietoa Länsi-Uudenmaan kuntien vesi- ja ranta-alueista vesienhoidon suunnittelua varten. Jokainen havainto on tervetullut ja tärkeä!

Linkit Vihdin, Karkkilan, Siuntion, Lohjan, Inkoon, Raaseporin, Kirkkonummen ja Hangon kuntakohtaisiin kyselyihin löydät etusivultamme osoitteesta www.luvy.fi.

Kyselyyn vastaaminen on helppoa, valitset vain valikosta haluamasi karttamerkin ja liität kohteen kartalle hiiren klikkauksella. Automaattisesti avautuvaan lisätietoikkunaan voit kirjoittaa lisätietoja kohteesta. Vastaat kyselyyn vartissa, mutta varmasti viihdyt sen parissa pidempäänkin. Kyselyt ovat auki 30.8.2019 saakka. Voit vastata kaikkiin tai vain haluamiisi kysymyksiin. Voit myös palata uudestaan kyselyyn lisätäksesi uusia tietoja.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö käsittelee vastaukset luottamuksellisesti ja tietosuojalainsäädäntöä noudattaen. Päätät itse jätätkö nimesi vai vastaatko nimettömästi. Osallistujien kesken arvotaan kolme 20 euron arvoista lahjakorttia ja kirjapalkintoja. Arvontaan osallistumista varten jätä yhteystietosi kyselyn lopussa olevalla erillisellä lomakkeella.

Kysely toimii parhaiten Firefox tai Chrome Internet-selaimella. Koska kartta on suuri, parhaiten toimii iso näyttö, mutta tiedot voi täyttää toki älypuhelimellakin.

Koottua tietoa hyödynnetään kuntien vesien hoidon toimenpideohjelmien sekä käynnissä olevien kunnostushankkeiden toimenpiteiden valmistelussa.

Kysely on osa ”Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanketta”, joka saa rahoitusta hallituksen kärkihankkeena.

Lisätietoja:

Maija Venäläinen
Hankepäällikkö, Verkostoilla tehoa vesienhoitoon
LUVY
maija.venalainen(at)luvy.fi
0445285019

Sini Pöytäniemi
Projektipäällikkö ja paikkatietosuunnittelija 
LUVY
sini.poytaniemi(at)luvy.fi
04577500106