Valitse sivu

Lohjanseudun ympäristölusteri juhlisti 20-vuotista toimintaansa kiertotalouden seminaarilla.

Lohjanseudun ympäristöklusterin juhlaseminaari ti 19.11. kokosi Lohjalle noin 50 kiertotaloudesta kiinnostunutta toimijaa. Seminaarissa kuultiin klusterin ”isän” Risto Murron juhlapuhe sekä SITRA:n että Green Net Finlandin alustukset kiertotaloudesta. Paikallisesta kiertotalouden yhteistyöstä kuultiin Rosk’n roll:n, Gasumin ja Redonon alustukset. Lisäksi kuultiin Lohjan kaupungin, Sappi Kirkniemen, Laurean ja Novagon kommenttipuheenvuorot. Pidetyt alustukset löytyvät yhdistyksen nettisivuilta.

”Tilaisuuden tavoitteena oli juhlistaa klusterin 20-vuotista taivalta. Oli luontevaa ottaa seminaarin aiheeksi kiertotalous, joka on tänä päivänä ’kaikkien huulilla’.”, totesi klusterin koordinaattori Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n toiminnanjohtaja Jaana Pönni.

Seminaarin tavoitteena oli myös kutsua eri toimijoita kiertotalousverkoston jatkovalmisteluun. Tähän liittyvän kutsun jatkoseminaariin esitti Novago Oy:n Esa Viitamo. Jatkoseminaari pidetään ke 22.1. klo 13–16 ja tilaisuuteen voi ilmoittautua Esa Viitamolle (esa.viitamo(at)novago.fi) tai Jaana Pönnille (jaana.ponni(at)luvy.fi).

Lisätietoja:

Jaana Pönni
toiminnanjohtaja
LUVY
jaana.ponni(at)luvy.fi
0505751738