Tule tekemään kanssamme työtä Länsi-Uudenmaan vesien hyväksi!

Haemme työyhteisöömme ammattitaitoista, kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä hallinto- ja henkilöstöpäällikköä vastaamaan yhdistyksemme ja laboratorioyhtiömme LUVYLab Oy Ab:n monipuolisista hallintoon ja henkilöstöön liittyvistä tehtävistä, kuten hallinnon ja henkilöstöhallinnon prosesseista ja niissä käytettävistä tietojärjestelmistä sekä vastaamaan taloushallinnosta. Kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:ssä (LUVY) työskentelee noin 25 työntekijää ja toimipaikkamme on Lohjalla. Yhdistyksen päätehtävänä on edistää vesiensuojelua toimialueellamme Länsi-Uudellamaalla. Tuotamme myös tilaustutkimuspalveluita sekä koordinoimme vesiensuojelua edistäviä hankkeita. Samassa toimipaikassa sijaitsee laboratorioyhtiömme LUVYLab Oy Ab, jossa työskentelee noin 10 työntekijää. LUVY tuottaa myös laboratorioyhtiön hallinnon palvelut. LUVYn liikevaihto on noin 3 milj. euroa ja LUVYLabin noin 1,2 milj. euroa.

Johdat yhdistyksen hallintoa toimien tiiviissä yhteistyössä johdon kanssa ja olet johtoryhmän jäsen. Vastaat työstäsi LUVYn toiminnanjohtajalle, joka toimii myös LUVYLabin toimitusjohtajana. Suorassa alaisuudessasi työskentelee hallinnon henkilöstöä. Sinulla on erinomainen suomenkielen ja vähintään tyydyttävä ruotsinkielen taito, käytät sujuvasti kaikkia Office-ohjelmia eivätkä IT-asiat ole sinulle vieraita.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • erinomaisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä prosessien johtamistaitoa
  • kokemusta henkilöstö-, talous- ja hallintotyökaluista ja kiinnostusta niiden kehittämiseen
  • esimieskokemusta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän yhdistyksessämme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Noudatamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee toimipisteessämme Lohjalla.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse ma 25.11 klo 12.00 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Jaana Pönnille, jaana.ponni(at)luvy.fi. Tiedustelut puhelimitse 21.–22.11. välisenä aikana (050 575 1738), muulloin sähköpostitse.