Valitse sivu

Nautitko hankemahdollisuuksien kartoittamisesta ja tunnet eri rahoitusinstrumentit?
Haluatko kunnostaa vesistöjä vahvassa yhteistyössä yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa?

Oletko työyhteisömme uusi ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja organisointitaitoinen

Hankepäällikkö/kehittämispäällikkö

Tehtävässäsi vastaat yhdistyksemme hanketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sisältäen erityisesti hankkeiden rahoitushakemukset, talouden seurannan, maksatushakemukset sekä muut hankejohtamis- ja kehittämistehtävät. Tehtäviisi kuuluu myös yhdistyksen hankeverkostotoiminnan johtaminen ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kehittäminen vesien tilan parantamiseksi.

Hanketoiminnan avulla pyrimme parantamaan Länsi-Uudenmaan vesien tilaa yhteistyössä jäsenistömme ja muiden toimijoiden kanssa. Toimimme useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa koordinaattorina ja kumppanina. Tällä hetkellä on käynnissä noin 10 hanketta ja lisäksi useat avustushakemukset odottavat rahoituspäätöstä ja uusia neuvotteluita on käynnissä. Olemme rakentaneet alueemme kuntien kanssa yhteistä tahtotilaa vesien tilan parantamiseksi ja solmineet pitkäkestoisia omarahoitussopimuksia isoille valuma-aluekokonaisuuksille. Tämä mahdollistaa pitkäjänteisen työn alueen vesien hyväksi. Koordinoimme myös käynnistyvää Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa, jossa ovat mukana sisaryhdistyksemme Uudenmaan alueelta ja alueen ELY-keskukset.

Tutustu tarkemmin hankkeisiimme ja työtovereihisi osoitteessa www.luvy.fi ja www.luvylab.fi. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän osana huipputiimiämme. Tuemme tehtävässä onnistumistasi osaavien kollegojen lisäksi mm. joustavilla etätyömahdollisuuksilla ja hyvillä työterveyden palveluilla. Olemme parhaillaan suunnittelemassa uutta toimitilaratkaisua ja ehdit mukaan vaikuttamaan tulevaan työympäristöösi.

Edellytämme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vähintään 5 vuoden kokemusta soveltuvista työtehtävistä
  • rohkeutta uusiin haasteisiin tarttumiseen ja erinomaisia verkostoitumis-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja
  • erinomaista suomen kielen sekä hyvää englanninkielen osaamista

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Noudatamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja tiedustelut pyydetään toimittamaan sähköpostitse 6.4. klo 12.00 mennessä toiminnanjohtaja Jaana Pönnille, jaana.ponni@luvy.fi.

Tule tekemään kanssamme työtä Länsi-Uudenmaan vesien hyväksi!