Valitse sivu

Tule tekemään kanssamme työtä Länsi-Uudenmaan vesien hyväksi!

Haemme työyhteisöömme ammattitaitoista, kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä kemistiä vastaamaan LUVYLab Oy Ab:n vesilaboratorion toiminnasta ja kehittämisestä yhteistyössä laboratoriopäällikön ja muun henkilökunnan kanssa. LUVYLab Oy Ab sijaitsee Lohjalla. Laboratoriossamme työskentelee noin 10 työntekijää, ja liikevaihtomme on noin 1,2 milj. euroa. Laboratorion toiminta perustuu asiakastilauksiin, ja noin puolet tilauksista sisältää myös näytteenoton ja tulosten raportoinnin. Vesilaboratoriossamme tutkitaan talous-, vesistö-, pohja-, jäte- ja uimavesinäytteitä. LUVYLab Oy Ab on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T147, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025:2005. Akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvä toiminta on nähtävissä verkkosivuilta www.finas.fi.

Kemistinä vastuualueenasi ovat laboratorion kemialliset menetelmät sekä tulosten raportointi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja olet myös tottunut standardin SFS-EN ISO/IEC 17025 mukaiseen toimintaan. Tunnet vesianalytiikan, ja olet innostunut sen kehittämisestä.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta vastaavista tehtävistä ja esimiestaitoja
  • laiteteknistä osaamista
  • perehtyneisyyttä tutkimustoimintaan liittyvään lainsäädäntöön ja standardeihin
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän laboratoriossamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Noudatamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee toimipisteessämme Lohjalla. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse su 23.2. klo 12.00 mennessä laboratoriopäällikkö Satu Henrikssonille, satu.henriksson(at)luvylab.fi. Tiedustelut puhelimitse 10.–11.2. tai 19.–21.2. välisenä aikana (0445285011), muulloin sähköpostitse.