Valitse sivu

Haluatko työn, jossa pääset toteuttamaan monipuolisesti asiantuntijuuttasi ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön? Haluatko päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan vesistökunnostuksia tukenasi huipputiimimme?

Tule tekemään kanssamme työtä Länsi-Uudenmaan vesien hyväksi!

Haemme työyhteisöömme ammattitaitoista, kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä

Asiantuntijaa vesistökunnostushankkeisiin

vastaamaan hankepäällikkönä valuma-alueiden ja vesistöjen kunnostusten suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä toimimaan asiantuntijana monipuolisissa vesistökunnostukseen liittyvissä tehtävissä. Toimit tärkeässä roolissa yhdistyksemme verkostoissa. Meillä on neljä vesistöaluekohtaista visioaluetta, joista yksi on sinun vastuullasi. Visioalueellasi pääset suunnittelemaan valuma-aluetason pitkäjänteistä kunnostustyötä, jota toteutamme hankkeissamme. Asiantuntijana ja suunnittelijana pääset työskentelemään erityisesti valuma-alueen vesienhallinnan ja niihin liittyvien rakenteiden (esim. kosteikot, kaksitasouomat, hulevesiratkaisut) parissa. Sinulla on kokemusta hydrologisten aineistojen keräämisestä ja hyödyntämisestä sekä hydraulisesta mitoituksesta ja malleista tai valmiudet ja halu kehittää osaamistasi niihin liittyen. Kunnostusten parissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhdistyksemme limnologien ja biologien kanssa, joten eduksi katsomme, jos sinulla on ymmärrystä myös vesiekosysteemien toiminnasta. Sinulla on erinomainen suomen kielen ja vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito, käytät sujuvasti Officea sekä paikkatietoaineistoja, ja otat tarvittaessa haltuun suunnittelutyössäsi tarvittavia ohjelmistoja.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:ssä (LUVY) työskentelee noin 27 työntekijää ja toimipaikkamme on Lohjalla. Yhdistyksen päätehtävänä on edistää vesiensuojelua toimialueellamme Länsi-Uudellamaalla. Tuotamme myös tilaustutkimuspalveluita sekä koordinoimme vesiensuojelua edistäviä hankkeita. Samassa toimipaikassa sijaitsee laboratorioyhtiömme LUVYLab Oy Ab, jossa työskentelee noin 10 työntekijää. LUVY tuottaa myös laboratorioyhtiön hallinnon palvelut. LUVYn liikevaihto vuonna 2022 oli noin 3,8 milj. euroa ja LUVYLabin noin 1,3 milj. euroa.

Toivomme sinulta:

 • Syvällistä ja laaja-alaista kokemusta vastaavista asiantuntijatehtävistä
 • Erinomaisia verkostoitumistaitoja
 • Syvällistä asiantuntemusta ja näkemystä vesiensuojelusta
 • Halua kehittää ja kehittyä

Tarjoamme sinulle:

 • Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän yhdistyksessämme
 • Mahdollisuuden luoda oman työn sisältöä ja vaikuttaa haettaviin hankkeisiin
 • Merkittävät verkostoitumismahdollisuudet
 • Monipuolisen työn, jossa pääset toimimaan meren, järvien ja virtavesien parissa
 • Merkityksellisen työn, jossa pääset työskentelemään mm. ilmastonmuutokseen sopeutumisen parissa
 • Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, ruuhkien ulkopuolella
 • Hyvät etätyömahdollisuudet
 • Vireän ja kehittyvän työyhteisön

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Noudatamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee toimipisteessämme Lohjalla.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Piritta Ekroth, hankeprosessi- ja henkilöstöpäällikkö, 045 7884 3210 ja Jussi Vesterinen, hankepäällikkö, 050 3079 648.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse 3.9. mennessä osoitteeseen piritta.ekroth@luvy.fi

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) on riippumaton yhteistyö- ja asiantuntijaorganisaatio Länsi-Uudellamaalla. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on vesiensuojelun ja siihen läheisesti liittyvän yleisen ympäristönsuojelun edistäminen toiminta-alueellaan.