Välj en sida

Bild: LUVYLab Oy Ab vill påminna sina brunnsvattenkunder om, att det är viktigt att undersöka vattnets kvalitet.

LUVYLab Oy Ab är ett laboratorium i Lojo, som har specialiserat sig på bl.a. undersökningar av brunnsvattnens kvalitet. Vi erbjuder olika undersökningspaket för brunnsvatten för såväl privatpersoner som företag.

Västra Nyland med sina otaliga sjöar (och omfattande skärgårdsområden) är ett mycket populärt sommarstugeområde. Förutom stugägarna, som är beroende av den egna brunnen, finns det inom vårt område även många hushåll, som inte nås av kommunalteknik. Vårt dagliga dricksvatten är vårt viktigaste livsmedel och därför borde allan vara intresserade av dess kvalitet och säkerhet. Det lönar sig att låta utföra en brunnsvattenundersökning regelbundet helst i ett ackrediterat och av myndigheterna godkänt laboratorium. 

LUVYLab har alldeles nyss publicerat en helhet på många sidor för att betjäna sina brunnsvattenkunder. På sidorna hittar man lätt de olika undersökningspaketens innehåll och priser samt instruktioner hur man inleder en undersökning och även hur man tar proverna. Vi har även tagit med en diger samling frågor och svar samt länkar till oberoende informationskällor. Och du kommer väl ihåg att vår kundbetjäning är tillgänglig per telefon på numret 019 323 895 samt per e-post på adressen laboratorio@luvylab.fi.

Välkommen att bekanta dig med sidorna!

www.luvylab.fi/sv
www.luvylab.fi/sv/brunnsvattenundersokning/

Tilläggsuppgifter:
Satu Henriksson
Laboratoriechef
LUVYLab
satu.henriksson@luvylab.fi
044 528 5011

LUVYLab kundbetjäning
laboratorio@luvylab.fi
019 323 895