Välj en sida

Västra Nylands vattendragsrestaureringsnätverk

Västra Nylands vattendragsrestaureringsnätverk

Målsättningen med projektet är, att skapa en verksamhetsmodell för vattendragsrestaureringsnätverket, som samlar regionala vattendragsoperatörer till samarbete gällande förverkligandet av vattendragsrestaureringsåtgärder. Västra Nylands vatten och miljö rf koordinerade ett projekt under åren 2016–2019 och till det projektet har man utsett en ledningsgrupp, i vilken ingår representanter för projektets mest centrala parter. Åtgärder, som förverkligas under projektet är för alla gemensamma forum-åtgärder såsom seminarier, skolningstillfällen och sjödagar, information om evenemangen samt övrig informationsverksamhet gällande vattenskyddsverksamhet som utförts inom området.  Dessutom hör fem olika pilotområden till projektet, där man panerar och förverkligar olika vattenrestaureringsåtgärder. 

Anslut dig till Västra Nylands vattendragsrestaureringsnätverks Facebook-grupp!

Gruppen är ett kontaktforum ämnat för utbyte av uppgifter och erfarenheter gällande vattendragsrestaureringar. Forumet är öppet för alla som är intresserade av vattendragen i västra Nyland.

Projektets, som förverkligas under åren 2016–2019, får delfinansiering från Ykkösakseli och Pomoväst Leader verksamhetsgrupperna inom Lantbrukets utvecklingsfond.

Läs mera på finska

Maija Venäläinen

Maija Venäläinen

Position

hankepäällikkö
projektchef
maija.venalainen(at)luvy.fi
0445285019

Vad säger våra kunder om LUVY?

Vad säger våra kunder om LUVY?

”Tekevät arvokasta ja tärkeää työtä ympäristön eteen.” -Risto Martti / Google-recensioner

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet