Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmastoteoista liiketoimintaetua – Leo Stranius 1.11.2022

1 marraskuun klo 10:00 - 11:00

Lohjan seudun ympäristöklusteri järjestää neliosaisen webinaarisarjan, joissa aiheena ovat ympäristö, ilmasto ja kierrätys. Webinaarien ohjelma on suunnattu erityisesti yrityksille, mutta ilmoittautuminen on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille 

Ensimmäisessä webinaarissa kuullaan Third Rockin toimitusjohtaja Leo Straniuksen hyviä esimerkkejä ilmastotoimista sekä yritysvastuun trendeistä. Esityksen jälkeen organisaatio tietää, mitä ilmastoasioiden suhteen pitää tehdä. Leo Stranius on aiemmin työskennellyt muun muassa Kansalaisareenan, Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana sekä eri yritysten neuvonantajana.

Lohjan seudun ympäristöklusteri on alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen perustama yhteistyö- ja oppimisverkosto, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä jäsentensä henkilöstön osaamista sekä kehittää viestintää ja jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. 

Ympäristöklusterin jäseniä ovat: Helsingin Metallipurkaus OyInkoon kuntaLohjan kaupunkiLuksia, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY), Nordic Waterproofing OyNordkalk Oy AbNovago Yrityskehitys OyRedono OyRosk’n Roll Oy AbSappi Finland Operations Oy ja Siuntion kunta. 

Ympäristöklusterin jäseniksi voivat liittyä yritykset, kunnat ja yhteisöt/kouluorganisaatiot. Lue lisää ja liity mukaan klusteriin >>

Lue koko tiedote >>

Lisätietoja:
Piritta Ekroth
klusterin koordinaattori
piritta.ekroth@luvy.fi
045 7884 3210

Tiedot

Päivämäärä:
1 marraskuun
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams