Tule opettelemaan kuinka valmistetaan särkikaloista herkullista ruokaa. Illan aikana valmistamme mm. säilykesärkeä, paistamme suutaria, kokeilemme uunilahnaa ja pääsemme opettelemaan särkikalojen graavausta. Lisäksi käsittelemme kalat ennen valmistamista, joten pääset opettelemaan tai kertaamaan kalankäsittelytaitoja. Ohjaajana toimii Janne “Kalatalousministeri” Rautio Rymättylästä, jolla on pitkä kokemus niin särkikalojen kuin myös muiden kotimaisten villikalojen käytöstä.
Mitä? Särkikalojen kokkauskurssi
Missä? Nummelanharjun koulu, kotitalousluokat, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela
Milloin? ke 28.9. klo 16.30–20.30
Kenelle? Kaikki tervetulleita! Osallistujamäärä max. 20 hlö.
Mitä mukaan? Sopivat vaatteet, noin 400 g puhtaita lasipurkkeja 5–6 kpl sekä oma fileointiveitsi mikäli sellainen löytyy.
Lue koko tiedote >>
Ilmoittautuminen on päättynyt, kurssi on täynnä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.