Valitse sivu

LUVYn strategia: yhdessä onnistuen

LUVYn strategia: yhdessä onnistuen

Yhdistys tekee verkostomaista yhteistyötä jäsenistömme ja muiden kumppaneidemme kanssa vesien hyvän tilan saavuttamiseksi. Toiminnan tulevaisuuden visiona on, että yhdessä toimien onnistumme saattamaan alueemme vesistö hyvään tilaan.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n toiminnan visio vuoteen 2021:

Yhdistyksemme toiminnan tärkeimmät arvot ovat:

Luotettavuus
  • Osaaminen, puolueettomuus ja lupauksista kiinni pitäminen
    • olemme asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden luottamuksen arvoisia – pidämme kiinni lupauksistamme ja haluamme palautetta toiminnastamme voidaksemme edelleen kehittyä.
Asiakaslähtöisyys
  • Tarjoamme asiakkaillemme positiivisia asiakaskokemuksia ja muotoilemme palvelukokonaisuuksiemme sisällöt asiakasryhmiemme tarpeita kuunnellen.
Länsi-Uudenmaan vesienhoidon visio ja strategia

Olemme yhdessä jäsenkuntiemme kanssa laatineet Länsi-Uudenmaan vesienhoidon vision ja strategian, jonka tavoitteena on yhdessä kuntien kanssa järjestelmällisesti edetä tutkimuksesta suunnitteluun ja kunnostukseen vesien hyvän tilan saavuttamiseksi.

Lohikalat Karjaanjokeen – vesistövisio 2021

Raakkujen pelastamiseksi sekä lohikalojen vaelluksen palauttamiseksi Mustionjokeen sekä yläjuoksun vesistöihin laadittiin valuma-alueen kuntien yhteinen sopimus – vesistövisio, jonka sopimusrahoituksella tehdään vesistön kunnostustöitä.

Hankkeen sivuille

Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki 2030

Siuntionjoen arvokkaan vesistön tilan parantamiseksi laadittiin valuma-alueen kuntien yhteinen sopimus — vesistövisio, jonka sopimusrahoituksella on aloitettu vesistöalueen kunnostustöiden valmistelu.

Hankkeen sivuille

Kansalaishavaintoja kosteikkojen ja vesistöjen tilasta voi ilmoittaa sähköisillä lomakkeilla

Kansalaishavaintoja kosteikkojen ja vesistöjen tilasta voi ilmoittaa sähköisillä lomakkeilla

LUVYn Vesienhallintaa Länsi-Uudellamaalla maa- ja metsätalousalueilla – VALUME -hankkeessa on sähköistetty kosteikon hoito- ja seurantalomake, jolla kiinteistönomistajat voivat seurata lähikosteikkonsa tilaa. Yhdistyksessä otetaan myös mielellään vastaan kansalaisten tekemiä vedenlaadun havaintoja, joita voi ilmoittaa osoitteessa ilmoitavedenlaatu.luvy.fi.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet