Valitse sivu

Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkosto

Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkosto

Hankkeen tavoitteena on luoda toimintamalli alueelliselle vesistökunnostusverkostolle, joka kokoaa alueelliset vesistötoimijat yhteistyöhön vesistökunnostustoimenpiteiden toteuttamiseksi. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry koordinoi vuosina 2016-2019 toteutettavaa hanketta ja sille on nimetty ohjausryhmä, jossa ovat mukana edustajat hankkeen keskeisistä toimijoista. Hankkeessa toteutettavia toimenpiteitä ovat kaikille yhteiset foorumi-toimenpiteet kuten seminaarit, koulutustilaisuudet ja järvipäivät, tapahtumista tiedottaminen sekä muu viestintä alueella toteutettavasta vesiensuojelutoiminnasta. Lisäksi hankkeeseen kuuluu viisi pilottikohdetta, joissa suunnitellaan ja toteutetaan erityyppisiä vesistökunnostustoimenpiteitä. Hankkeen pilotit on esitelty tarkemmin Vesientila.fi-sivustolla osiossa vesistökunnostus.

Liity Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkoston Facebook-ryhmään!

Ryhmä on kaikille Länsi-Uudenmaan vesistöistä kiinnostuneille tarkoitettu avoin yhteydenpitofoorumi vesistöjen kunnostamista koskevan tiedon ja kokemuksien vaihtoon.

Vuosina 2016–2019 toteutettava hanke saa osarahoituksen Maaseudun kehittämisrahastosta Ykkösakseli ja Pomoväst Leader-toimintaryhmiltä.

Maija Venäläinen

Maija Venäläinen

Position

hankepäällikkö
projektchef
maija.venalainen(at)luvy.fi
0445285019

Mitä asiakkaamme sanovat LUVYstä?

Mitä asiakkaamme sanovat LUVYstä?

“Tekevät arvokasta ja tärkeää työtä ympäristön eteen.” -Risto Martti / Google-arvostelut

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet