Valitse sivu

Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkosto

Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkosto

Hankkeen luotiin toimintamalli alueelliselle vesistökunnostusverkostolle, kokoamalla alueellisia vesistötoimijoita yhteistyöhön vesistökunnostustoimenpiteiden toteuttamiseksi. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry koordinoi vuosina 2016–2019 toteutettavaa hanketta ja sen ohjausryhmässä olivat mukana edustajat hankkeen keskeisistä toimijoista. Hankkeessa toteutettavia toimenpiteitä olivat kaikille yhteiset foorumi-toimenpiteet kuten seminaarit, koulutustilaisuudet ja järvipäivät, tapahtumista tiedottaminen sekä muu viestintä alueella toteutettavasta vesiensuojelutoiminnasta. Lisäksi hankkeeseen kuuluu viisi pilottikohdetta, joissa suunnitellaan ja toteutetaan erityyppisiä vesistökunnostustoimenpiteitä.

Tutustu hankkeen loppuraporttiin

Liity Länsi-Uudenmaan vesistökunnostuaverkostoon!

Liity Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkoston Facebook-ryhmään!

Ryhmä on kaikille Länsi-Uudenmaan vesistöistä kiinnostuneille tarkoitettu avoin yhteydenpitofoorumi vesistöjen kunnostamista koskevan tiedon ja kokemuksien vaihtoon.

Vuosina 2016–2019 toteutettu hanke sai osarahoituksen Maaseudun kehittämisrahastosta Ykkösakseli- ja Pomoväst Leader -toimintaryhmiltä.  Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

Mitä asiakkaamme sanovat LUVYstä?

Mitä asiakkaamme sanovat LUVYstä?

“Tekevät arvokasta ja tärkeää työtä ympäristön eteen.” -Risto Martti / Google-arvostelut

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet