Jätevesipalvelut

LUVY palvelee jätevesiasioissa

LUVY toteuttaa suuren osan toimialueellaan Länsi-Uudellamaalla suoritettavista jätevedenpuhdistamoiden päästötarkkailuista. Tarkkailtavien puhdistamoiden kokoluokka vaihtelee suurista kuntien ja teollisuuden puhdistamoista pieniin esimerkiksi koulutuskeskusten puhdistamoihin.

Meidän kauttamme hoituvat kaikki päästötarkkailuihin liittyvät palvelut aina tarkkailuohjelman suunnittelusta näytteenottoon, vesinäytteiden analyyseihin ja raportointiin. Teemme myös haitta-aineselvityksiä, ympäristölupahakemuksia sekä muita erillisselvityksiä jätevesien osalta.

Jätevesien puhdistaminen on yksi vesiensuojelun tärkeimmistä perustehtävistä, johon yhdistys osallistuu yhteistyössä jäsenistönsä kanssa. Mahdollisimman hyvin puhdistetut jätevedet turvaavat arvokkaiden lähivesiemme pysymisen puhtaana. Jäsentemme ja muiden asiakkaidemme puhdistamotoiminnan tukeminen asiantuntijoidemme toimesta on ollut yhdistyksen keskeinen tehtävä perustamisvuodesta 1975 lähtien. Tavoitteena on auttaa käyttämään puhdistamoita mahdollisimman hyvin. Puhdistamoiden päästötarkkailu perustuu ympäristölupien lupaehtoihin. Käytännön työ tapahtuu yhteistyössä puhdistamoiden henkilökunnan kanssa.

Ota yhteyttä, niin löydämme sinun tarpeisiisi sopivan palvelupaketin!

Halutessasi lisätietoa haja-asutuksen jätevesiasioissa – kurkista lisätietoa LINKKI-hankkeen sivulta.

Marja Valtonen

Marja Valtonen

Position

puhdistamoinsinööri
reningsverksingenjör
marja.valtonen(at)luvy.fi
0445285025

Katriina Nummela

Katriina Nummela

Position

ympäristöasiantuntija
miljösakkunnig
katriina.nummela(at)luvy.fi
0445285009

Mitä asiakkaamme sanovat LUVYstä?

Mitä asiakkaamme sanovat LUVYstä?

”Tekevät arvokasta ja tärkeää työtä ympäristön eteen.” -Risto Martti / Google-arvostelut

Tervetuloa LUVYn ja LUVYLabin uusille verkkosivuille!

Tervetuloa LUVYn ja LUVYLabin uusille verkkosivuille!

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n ja yhdistyksen koordinoimien hankkeiden sivut ovat uudistuneet. Löydät meidät edelleen tutusta osoitteesta www.luvy.fi. Laboratorioyhtiöllemme on avattu omat verkkosivut osoitteessa www.luvylab.fi.