Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ympäristöahdistusta vastaan – Arto O. Salonen 16.1.2023

16 tammikuun klo 15:00 - 16:00

Lohjan seudun ympäristöklusteri järjestää neliosaisen webinaarisarjan, joissa aiheena ovat ympäristö, ilmasto ja kierrätys. Webinaarien ohjelma on suunnattu erityisesti yrityksille, mutta ilmoittautuminen on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille 

Webinaarisarjan päättää maanantaina 16.1. professori Arto O. Salonen, joka on kiinnostunut siitä, kuinka elämän mielekkyys maksimoidaan. Salosen lähestymistapa on tieteidenvälinen ja tulevaisuussuuntautunut. Hän työskentelee professorina Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisessä tiedekunnassa sekä asiantuntijana Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelissa. 

Lohjan seudun ympäristöklusteri on alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen perustama yhteistyö- ja oppimisverkosto, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä jäsentensä henkilöstön osaamista sekä kehittää viestintää ja jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. 

Ympäristöklusterin jäseniä ovat: Helsingin Metallipurkaus OyInkoon kuntaLohjan kaupunkiLuksia, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY), Nordic Waterproofing OyNordkalk Oy AbNovago Yrityskehitys OyRedono OyRosk’n Roll Oy AbSappi Finland Operations Oy ja Siuntion kunta. 

Ympäristöklusterin jäseniksi voivat liittyä yritykset, kunnat ja yhteisöt/kouluorganisaatiot. Lue lisää ja liity mukaan klusteriin >>

Lue koko tiedote >>

Tiedot

Päivämäärä:
16 tammikuun
Aika:
15:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Lohjan seudun ympäristöklusteri
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams