Valitse sivu

Tutustu hankkeisiimme!

Hiidenveden kunnostus

Siuntionjoki 2030

Hajajätevesi

Lohikalat Karjaanjokeen

FRESHABIT LIFE IP

Verkostoilla tehoa vesienhoitoon

Veikkolan vesistöt

Hormajärven kunnostus

Kalatalouden ympärisöohjelma

Huomio metsien vesienhoitoon

LUVY on mukana monissa hankkeissa

LUVY toimii koordinoijana ja asiantuntijana hankkeissa, joiden tuloksena parannetaan vesien ja ympäristön tilaa Länsi-Uudellamaalla. Hankkeiden avulla toteutetaan monen osapuolen yhteistyötä vaativia tehtäviä.

Yhdistys palvelee jäsenistöään kehittämällä ja koordinoimalla vesiensuojelua, ympäristönsuojelua tai ympäristöterveyttä edistäviä hankkeita sekä hakemalla niihin ulkopuolista rahoitusta.

Hankkeet ovat määräaikaisia ja niiden tavoitteet sovitaan yhdessä osallistujien ja rahoittajien kanssa. Hankkeet eivät tuota voittoa. LUVY toimii hankkeissa tavallisimmin koordinaattorina ja asiantuntijana.

Ajankohtaista

LUVYLab julkaisi kaivovesiasiakkailleen uuden sivukokonaisuuden

LUVYLab julkaisi kaivovesiasiakkailleen uuden sivukokonaisuuden

LUVYLab on juuri julkaissut useiden sivujen kokonaisuuden kaivovesiasiakkaitaan palvelemaan. Sivuilta löytyvät helposti tarjolla olevien tutkimuspakettien sisällöt ja hinnat sekä toimintaohjeet niin tutkimuksen käynnistämiseen kuin näytteenottoonkin.

Hormajärven kunnostushankkeen webinaari-ilta kokosi yhteen järven tilasta kiinnostuneita

Hormajärven kunnostushankkeen webinaari-ilta kokosi yhteen järven tilasta kiinnostuneita

Hormajärven vesistökunnostus 2020–2022 -hanke järjesti 4.3.2021 järven kunnostamiseen liittyvän webinaarin, johon kokoontui yhteensä 43 järven tilasta kiinnostunutta kuulijaa. Hankkeessa on selvitetty syvännehapetuksen tauottamisen vaikutuksia Hormajärven veden laatuun ja ravintoketjun rakennetta levistä aina kaloihin saakka. Lisäksi selvitetään vielä, miten valuma-alueelta tulevaa kuormitusta voidaan vähentää.

Ei tulevia tapahtumia tällä hetkellä.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet