Valitse sivu

Tutustu hankkeisiimme!

Hiidenveden kunnostus

Siuntionjoki 2030

Hajajätevesi

FRESHABIT LIFE IP

Lohikalat Karjaanjokeen

Veikkolan vesistöt

Hormajärven kunnostus

Kalatalouden ympäristöohjelma

Huomio metsien vesienhoitoon

Uudenmaan vesistökunnostusverkosto

Rannikkovesivisio

VALUME – maa- ja metsätalouden vesienhallinta

Päättyneet hankkeet

LUVY on mukana monissa hankkeissa

LUVY toimii koordinoijana ja asiantuntijana hankkeissa, joiden tuloksena parannetaan vesien ja ympäristön tilaa Länsi-Uudellamaalla. Hankkeiden avulla toteutetaan monen osapuolen yhteistyötä vaativia tehtäviä.

Yhdistys palvelee jäsenistöään kehittämällä ja koordinoimalla vesiensuojelua, ympäristönsuojelua tai ympäristöterveyttä edistäviä hankkeita sekä hakemalla niihin ulkopuolista rahoitusta.

Hankkeet ovat määräaikaisia ja niiden tavoitteet sovitaan yhdessä osallistujien ja rahoittajien kanssa. Hankkeet eivät tuota voittoa. LUVY toimii hankkeissa tavallisimmin koordinaattorina ja asiantuntijana.

Ajankohtaista

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n syyskokouksen päätökset

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n syyskokouksen päätökset

LUVYn vuoden 2021 syyskokous pidettiin hybridikokouksena tiistaina 22.11. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen liikevaihdoksi on arvioitu reilu 2,6 miljoonaa € ja yhdistyksessä työskentelee noin 25 työntekijää.

Pienet hevostallit vaikeuksissa: lannan vastaanottajia on vaikea löytää

Pienet hevostallit vaikeuksissa: lannan vastaanottajia on vaikea löytää

Hiidenveden ja Siuntionjoen kunnostus-hankkeissa jatkettiin vuonna 2021 hevostallien ympäristöneuvontaa. Neuvontakäyntejä kohdistettiin tänä vuonna enemmän yksityisiin talleihin ja myös pieniin toimijoihin. Vuonna 2020 neuvontaa kohdistettiin isoihin talleihin, joilla oli yritystoimintaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet