Tutustu hankkeisiimme!

LUVY on mukana monissa hankkeissa

LUVY toimii koordinoijana ja asiantuntijana hankkeissa, joiden tuloksena parannetaan vesien ja ympäristön tilaa Länsi-Uudellamaalla. Hankkeiden avulla toteutetaan monen osapuolen yhteistyötä vaativia tehtäviä.

Yhdistys palvelee jäsenistöään kehittämällä ja koordinoimalla vesiensuojelua, ympäristönsuojelua tai ympäristöterveyttä edistäviä hankkeita sekä hakemalla niihin ulkopuolista rahoitusta.

Hankkeet ovat määräaikaisia ja niiden tavoitteet sovitaan yhdessä osallistujien ja rahoittajien kanssa. Hankkeet eivät tuota voittoa. LUVY toimii hankkeissa tavallisimmin koordinaattorina ja asiantuntijana.

Ajankohtaista

Asiakastarina: Pieni, mutta tehokas puhdistamo

Volsin jätevedenpuhdistamo toimii hyvällä hoidolla ja tarkkailulla. Volsin jätevedenpuhdistamo sijaitsee Kirkkonummella, Volsin kylässä.  Puhdistamo on valmistunut 1970-luvun alussa ja sitä on vuosien varrella saneerattu, viimeisimmät saneeraukset tehtiin vuosien...

LUVYLab suljettuna jouluviikolla

Laboratoriomme LUVYLab Oy Ab on suljettu koko jouluviikon viikon 52 (23.–29.12.2019) sekä uudenvuoden päivän 1.1.2020 ja loppiaisen 6.1.2020.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n syyskokouksen päätökset

Yhdistyksen toiminta jatkuu vahvana ja kalatalousalueita mukaan jäsenistöön. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n vuoden 2019 syyskokous pidettiin Siuntiossa tiistaina 26.11. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen vuoden 2020 toimintasuunnitelma ja talousarvio....

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet