Valitse sivu

Huolehditaan yhdessä vesiemme puhtaudesta

Huolehditaan yhdessä vesiemme puhtaudesta

LUVY on alueellinen vesiensuojeluyhdistys, joka toimii jäsenistönsä kanssa aktiivisesti toiminta-alueensa vesien ja ympäristön tilan säilymiseksi hyvänä. Jäseneksemme voivat liittyä alueemme kunnat, yritykset ja yhteisöt.

Yhdistyksen palveluksessa on noin 30 alan ammattilaista, jotka tekevät korkeatasoista työtä niin tilaustutkimuksissa kuin kunnostushankkeissammekin. Tutustu osaajiimme.

Teemme tilauksesta jäsenillemme sekä muille asiakkaillemme erilaisia erityisesti vesiluontoon liittyviä tutkimuksia ja muita toimeksiantoja, tutustu tarkemmin palveluihimme.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia vesien tilaa parantavia hankkeita yhdessä jäsenistömme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu tarkemmin hankkeisiimme.

Mikä LUVY on?

LUVYn strategia: yhdessä onnistuen

Liity jäseneksi

Vesiensuojelu – mitä voin tehdä?

Vuoden Vesiensuojelijat

Medialle

Ajankohtaista

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n syyskokouksen päätökset

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n syyskokouksen päätökset

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) vuoden 2022 syyskokous pidettiin hybridikokouksena keskiviikkona 30.11. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen visio ja strategia vuosille 2023–2027 sekä yhdistyksen vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen liikevaihdoksi vuodelle 2023 on arvioitu noin 3 miljoonaa € ja yhdistyksessä työskentelee noin 27 työntekijää. Noin puolet liikevaihdosta on tilaustutkimusta ja puolet erilaisia kunnostushankkeita.

LUVY hakee pohjavesiasiantuntijaa

LUVY hakee pohjavesiasiantuntijaa

Liity työyhteisöömme, sinä ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja organisointitaitoinen pohjavesiasiantuntija, vastaamaan yhdistyksen toimialueella pohjavesien määrään, laatuun ja tarkkailuihin sekä suojelusuunnitelmiin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Lisäksi osallistut aktiivisesti myös yhdistyksen hanketoimintaan sekä huolehdit muista sinulle osoitetuista tehtävistä.

Uusi Aquarius-lehti on ilmestynyt

Uusi Aquarius-lehti on ilmestynyt

Suomen Vesiensuojeluyhdistysten Liitto ry:n tiedotuslehti Aquariuksen uusin numero on julkaistu. Lehden pääteema tänä vuonna on vesistöt ja ympäristöterveys. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) ja LUVYLab Oy Ab osallistuivat lehden tekoon.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet