Valitse sivu

Huolehditaan yhdessä vesiemme puhtaudesta

Huolehditaan yhdessä vesiemme puhtaudesta

LUVY on alueellinen vesiensuojeluyhdistys, joka toimii jäsenistönsä kanssa aktiivisesti toiminta-alueensa vesien ja ympäristön tilan säilymiseksi hyvänä. Jäseneksemme voivat liittyä alueemme kunnat, yritykset ja yhteisöt.

Yhdistyksen palveluksessa on noin 30 alan ammattilaista, jotka tekevät korkeatasoista työtä niin tilaustutkimuksissa kuin kunnostushankkeissammekin. Tutustu osaajiimme.

Teemme tilauksesta jäsenillemme sekä muille asiakkaillemme erilaisia erityisesti vesiluontoon liittyviä tutkimuksia ja muita toimeksiantoja, tutustu tarkemmin palveluihimme.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia vesien tilaa parantavia hankkeita yhdessä jäsenistömme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu tarkemmin hankkeisiimme.

Mikä LUVY on?

LUVYn visio ja strategia

Liity jäseneksi

Vesiensuojelu – mitä voin tehdä?

Vuoden Vesiensuojelijat

Medialle

Ajankohtaista

Tjusträsk ja Vikträsk tarvitsevat kohentuakseen järeitä vesiensuojelutoimia valuma-alueella

Tjusträsk ja Vikträsk tarvitsevat kohentuakseen järeitä vesiensuojelutoimia valuma-alueella

Siuntion Tjusträskille ja Vikträskille on tehty uudet kunnostussuunnitelmat. Järvet ovat keskenään varsin samanlaisia läpivirtausjärviä eli Siuntionjoen vesi ei viivähdä kuin pari viikkoa järvissä ennen kuin se jatkaa matkaansa kohti Pikkalanlahtea. Järvet keräävät vettä todella laajalta valuma-alueelta, joka alkaa Vihdin Enäjärveltä ja Lohjanharjulta asti.

LUVY hakee talous- ja hallintopäällikköä

LUVY hakee talous- ja hallintopäällikköä

Haemme työyhteisöömme ammattitaitoista, kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä talous- ja hallintopäällikköä vastaamaan yhdistyksemme ja laboratorioyhtiömme LUVYLab Oy Ab:n monipuolisista talouteen ja hallintoon liittyvistä tehtävistä, kuten hallinnon prosesseista ja niissä käytettävistä tietojärjestelmistä sekä vastaamaan taloushallinnosta.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet