Välj en sida

Då skyddet av vattnen och miljön är en gemensam sak

Aktuellt

Vad gäller Coronapandemin  följer vi i vår verksamhet med och tillämpar myndigheternas rekommendationer.

LUVY

Västra Nylands vatten och miljö rf dvs. LUVY är en regional vattenskyddsförening och erbjudare av tjänster. I vår verksamhet befrämjar vi vattenskydd samt erbjuder åt olika operatörer såsom kommuner, företag, sammanslutningar och privatpersoner forsknings- och sakkunnigtjänster inom branschen. Bekanta dig med våra tjänster och projekt och tag kontakt med våra sakkunniga! Stöd vattenskyddsarbetet och bli vår medlem!

LUVYLab

LUVYLab Oy Ab är ett bolag, som ägs tillsammans av LUVY och Lounais-Suomen vesi ja ympäristötutkimus Oy och som inledde sin verksamhet 1.1.2019. Vi erbjuder laboratorietjänster av hög kvalitet – tag kontakt med våra sakkunniga!

Nyheter

LUVYLab publicerade en ny sidhelhet för sina brunnsvattenkunder

LUVYLab publicerade en ny sidhelhet för sina brunnsvattenkunder

LUVYLab har alldeles nyss publicerat en helhet på många sidor för att betjäna sina brunnsvattenkunder. På sidorna hittar man lätt de olika undersökningspaketens innehåll och priser samt instruktioner hur man inleder en undersökning och även hur man tar proverna.

Webbinariekvällen om restaureringsprojektet gällande Hormajärvi sjö samlade folk som är intresserade av sjöns tillstånd

Webbinariekvällen om restaureringsprojektet gällande Hormajärvi sjö samlade folk som är intresserade av sjöns tillstånd

Projektet restaureringen av Hormajärvi sjö 2020-2022 arrangerade 4.3.2021 ett webbinarium angående restaureringen av sjön. I evenemanget deltog totalt 43 åhörare, som är intresserade av sjöns tillstånd. Inom projektet har man rett ut effekterna på vattenkvaliteten och näringskedjornas struktur ända upp till fiskarna av att hålla en paus i syresättningen av sjöns djupvatten. Dessutom reder man ännu ut hur man skulle kunna minska belastningen från tillrinningsområdet.

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet