Välj en sida

Då skyddet av vattnen och miljön är en gemensam sak

Aktuellt

Kom med och påverka kustvattnens framtid – svara på LUVYs enkät och vinn spabiljetter!

Vi i LUVY håller på och bereder en unik framtidsvision för kusten i västra Nyland. Vi strävar efter att skapa en gemensam målsättning och vägkarta för att förbättra hela västra Nylands kustvatten. För att lyckas med det behöver vi även Din hjälp! Bor du eller idkar du stugliv i västra Nylands kust?
Läs hela meddelandet >>

Delta då i vår enkät

 

LUVY

Västra Nylands vatten och miljö rf (LUVY) är en regional vattenskyddsförening och erbjudare av tjänster. I vår verksamhet befrämjar vi vattenskydd samt erbjuder åt olika operatörer såsom kommuner, företag, sammanslutningar och privatpersoner forsknings- och sakkunnigtjänster inom branschen. Bekanta dig med våra tjänster och projekt och tag kontakt med våra sakkunniga! Stöd vattenskyddsarbetet och bli vår medlem!

LUVYLab

LUVYLab Oy Ab är ett bolag, som ägs tillsammans av LUVY och Lounais-Suomen vesi ja ympäristötutkimus Oy och som inledde sin verksamhet 1.1.2019. Vi erbjuder laboratorietjänster av hög kvalitet – tag kontakt med våra sakkunniga!

Nyheter

Beslut vid Västra Nylands vatten och miljö rf:s höstmöte

Beslut vid Västra Nylands vatten och miljö rf:s höstmöte

LUVYs höstmöte år 2021 hölls som ett hybridmöte tisdagen den 23.11. På mötet godkändes föreningens verksamhetsplan och budget för år 2022. Föreningens omsättning uppskattas till drygt 2,6 miljoner € och i föreningen arbetar ca 25 anställda.

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Tilaa uutiskirjeemme

Valitse uutiskirjeet